Folk alltså...

Jag höll på att sätta morgonkaffet i halsen, nu dricker jag egentligen inte kaffe och i synnerhet inte på morgonen, men det är ett schysst uttryck.
Senaste dagarna har det varit en del artiklar i tidningen om stadsdelen som jag bor på, i webversionen av tidningen kan man kommentera artikeln, där börjar det roliga. Eller det är där idioterna utmärker sig.
Idag handlade det om att min stadsdel kommer få några miljoner i EU.-stöd för att minska arbetslöshet och sjukdom. Är inte det bra? Tydligen inte. Enligt en del av kommentatorerna är vi som bor här missanpassade. Håhå jaja. Sen vill vi inte heller göra rätt för oss som övriga skattebetalare, skönt att jag går på bidrag nu då så att jag kan känna att jag faller inom den ramen. Eller vafan, det är skatt på föräldrapenningen också.
Jag har kuskat runt den här stan och bott på lite alla möjliga stadsdelar, och jag finner inte min nuvarande varken sämre eller bättre. Positivt är att hyran är låg, det finns roligare saker att lägga pengar på än att bo. Negatviva är att hyran är låg för att området har låg status. Det är nära till affär, vårdcentral, bank osv, allt man behöver, väldigt skönt. Det är gångavstånd till centrum, även det skönt. Jag har inte bara fått lägre bostadskostnad trots dubbelt så stor lägenhet, (okej, samboskap kan vara inblandat i bostadskostnaden) bensinutgifterna hat också minskat för jag slipper ta bilen så fort jag behöver handla lite.
Mina grannar är väldigt trevliga, jag tror inte jag har haft så trevliga grannar nånstans, inte lika hälsningsbenägna i alla fall.
Kort sagt, jag måste vara missanpassad som faktiskt trivs här ;).

Länk till artikeln.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0