Woho, äntligen

blogg.se har haft en goda smaken att försöka lägga över sig på en större server samt byta plattform. I ärlighetens namn gick det väl sådär eftersom de efter drygt två dygn betämmer sig för att stanna vid det gamla tills vidare.
Men vet ni vad detta innebär? Jag kommer skriva ett aslångt inlägg för nu har jag inte skrivit sen i lördags och sen dess har ju minst en bäck flutit under broarna.

Lördag, lördag, vi skulle på en liten fest på kvällen. En av alla Johannor på jobbet hade inflyttningsfest. Jag kan inte påstå att jag känner henne så värst bra eftersom hon började strax innan jag slutade, men det var trevligt ändå. Debbie var också på festen och det var riktigt kul att träffa henne igen och prata om våra bebisar, förlossning osv. Visst, jag kan ärligt erkänna att jag är trött på allt sånt snack, men då brukar det vara ensidigt, alltså jag måste berätta och andra frågar, nu kunde vi jämföra och diskutera.
Runt elvatiden skulle festen vidare neråt stan för att gå ut, jag och Silvio däremot skulle fortsätta vara föräldrar så vi hämtade Lovisa hon Nina som hon hade tillbringat kvällen med.

Söndagmorgon, Lovisa ligger visserligen tyst, men hon sprattlar ohyggligt mycket så jag kan inte somna om, jag orkar inte heller lägga tillbaka henne i hennes egen säng. Till slut tar jag täcke och kudde och parkerar mig på soffan, råkade visst sova till ett. Är evigt tacksam för den sovmorgonen. Söndagen var som söndagar brukar vara, väldigt lugn och trevlig.
På eftermiddagen hade jag bokat in mig på en fika med Hannah, jag skulle även träffa Linda så jag bokade in henne också på fikastunden. Perfekt sätt att slå ihjäl lite tid på, och mycket trevligt. Inte för att det var mig de ville träffa egentligen utan min sovande bebis ;).
När jag kom hem var det dags för vuxenpoäng på maxnivå, vi gjorde stek. Stek gör oldies på söndagarna och serverar med brysselkål och gele. Vi gjorde lammstek med ugnsbakade grönsaker. Det var så gott så jag måste citera Erika "det knullar i munnen".

Så blev det även måndag igen, Nina hade tydligen semester för att hon skulle på en lägenhetsvisning och sista visningstillfället var inom arbetstiden. Nåväl, jag började med att tvinga med henne på en rejäl promenad i bokhultet, det avr riktigt skönt att motionera lite och snacka lite skit. När jag kom hem igen var jag så produktiv att jag äntligen målade våra nattduksbord som väntat på detta ungefärlika länge som vädret varit dåligt. Efter det såg jag dock ut som Pippis häst Lilla gubben, men det gick att tvätta bort med aceton, förmodligen hur hälsosamt som helst.
Lägenhetsvisning, nåt sånt har jag aldrig varit på så det var lite kul, inte för att jag någon gång tänker köpa en lägenhet, men ändå. Nu bor vi bra i hyres, men jag skulle väl snarare vilja ha ett hus framöver. Jag gillar inte att ha grannar så tätt inpå (lyhördhet) samt att jag vill ha en trädgård. Men det blir som sagt ett väldigt framtida projekt.

Nu kommer jag äntligen till den roliga biten, jag surfade lite på In Flames hemsida igår eftersom de släpper nytt album nu, då såg jag att de gör en del spelningar i Sverige i sommar, bla på Metaltown. Surfade därmed vidare till Metaltowns hemsida, de har utökat festivalen till två dagar och det är massa bra band som ska spela. Lätt att jag ska dit. Silvio har semester då och ptja, vi behöver ju göra nånting, inte för att han kommer följa med på just festivalen, men Göteborg. Och Hannah, vet du.. det är Danko igen :D. Så nu bara måste, måste, måste du hänga med.

Så det var det hela. Tisdag, 1 april, ska luncha med Silvio.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Haha, jaså du.. Vi får väl se, vi får väl se.. Men hade onekligen varit mucho trevligt :)

2008-04-01 @ 12:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0