Ännu en bok

Nu har läsandet äntligen tagit lite fart.

Viveca Sten - I de lugnaste vatten

Baksidetext: Det är en het julimorgon på Sandhamn i Stockholms skärgård. En manskropp inlindad i ett fiskenät flyter i land på öns västra strand.
En dryg vecka senare hittas en kvinna brutalt mördad inte långt därifrån och Thomas Andreasson från Nackapolisen får ta sig an fallet.
Ledtrådarna är få. Vad hade de döda för anknytning till Sandhamn? Vilka hemligheter döljer sig i det lilla samhället? Plågad av förlusten av sin nyfödda dotter och ett havererat äktenskap kastar sig Thomas in i utredningen. Till sin hjälp får han oväntat barndomskamraten Nora Linde, som är fritidsboende på ön.
En mördare går lös i sommaridyllen och pressen på polisen ökar alltmer. De måste snabbt finna den skyldige innan ytterligare liv går till spillo...

Jag tycker: Helt ok. Väldigt lik Läckbergs böcker, men inte lika spännande. Boken var inte på något sätt dålig, men av en sån typ av bok vill jag ha lite mer spänning. Det var typ sista kapitlet som var spännande. Nåja, fick ju den av misstag när jag hade glömt avbeställa en 'månadens bok' så det får vara ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0