Lördagen

Det blev visst en dag med väldigt lite aktivitet på bloggfronten.
Det hände lite mer på andra fronter. Målet idag var att städa igenom lägenheten ordentligt. Det har varit lite si och så med det i värmen. Svettas man av att ligga stilla och slökolla på TV är inte fysiska aktiviteter som rejäl städning det första man har i åtanke. Behöver jag säga att vi misslyckades ganska kapitalt med dagens mål?
All disk blev visserligen diskad, en del tvätt blev tvättad. Sen då? Jo, Lovisas rum är numera i ordning. Nu har hon en massa yta att röra sig på, samt en soffa för oss oldies att hänga i de stunder hon underhåller sig själv. Det ska till en matta, gardiner och lite roliag dekorationer. Just nu är det lite kalt, men det blir nog bra. Funktionen är ju det viktigaste. Till råga på allt tyckte Silvio att det var en kalasbra tidpunkt att flytta över Lovisas säng till det nya rummet så att hon inte sover i vårt rum längre. JAg har visserligen funderat på det ett tag, men nu fick jag separationsångest. Än så länge har det gått bra. Nattningen gick ungefär som vanligt och hon sover gott.

Ikväll var Hannah och Martin här, vi hade bokat in en filmkväll. Vi valde en kinesisk film som skulle vara i samma stil som Hero och de där. Helt ok film, enda klagomålet var väl att det var för lite action. Men bra ändå. Trevlig kväll kort och gott i goda vänners lag.

Innan filmtittning hade jag och Silvio en väldigt kort och billig kräftskiva för oss själva. Vi köpte ett paket på Willys för 48 kr. Helt ok smak, lite för lite kött, alldeles för hårt skal. Men vem bryr sig egentligen? Kräftor är gott.

Nu är det sovdags. Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0