Mysdag

Bortsett från den städning som står på städschemat så är det Lovisas namnsdag. Så vi ska ner på stan och mysa och fika med Nina. Perfa. Blir säkert någon liten present till skitungen.
Hon vaknar fortfarande på natten och vill ha mat. Kan man proppa i henne hur mycket som helst på dagen för att hon ska sova på natten? Vi brukar ändå försöka ge lite extra på kvällarna, men det tycks inte räcka. Nåja, hon växer och frodas så det är väl lugna gatan egentligen. Jobbigt bara att bli väckt på natten. Jag har apsvårt att somna om igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Godmorgon! :)

Tycker du också att gratis är gott? Vill du ha gratis presentkort från H&M, JC , Gina Tricot och Kikcs direkt hem i brevlådan? Gratis makeup och Gratis kläder är två sidor där du genom att värva vänner, göra olika erbjudanden och klicka in dig på olika hemsidor enkelt kan samla poäng till presentkort i ovanstående butiker. Medlemskapet är självklart gratis och du får 50 poäng när du registrerar dig!



För att bli medlem i Gratis kläder, klicka här:

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=562



För att bli medlem i Gratis makeup, klicka här:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=4280



Ha en trevlig dag! :)

2008-08-25 @ 11:07:35
Postat av: Elin

hoppas du får en bra dag =)

2008-08-25 @ 11:10:28
URL: http://ellee.devote.se
Postat av: Misen

Grattis på namnsdagen Lovisa! Det där med matningen ska bli mycket spännande, får se vad vi får för liten krabat (hoppas en som sover hela natten).

2008-08-25 @ 11:11:30
URL: http://homeostas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0