Godmorgon del 2

En liten sötnos ville inte alls låta oss sova i morse, nu sover hon givetvis som en stock. Jag lyckades också ta en lur innan det var posten som väckte mig. Fick ett brev för högskolan i Kalmar, hade mer eller mindre glömt att jag anmält mig till kurs, litteraturvetenskap. Men jag får återigen lägga det på is, jag får ju inte plugga när jag är mammaledig. Suck, men jag har ju all tid i världen att ta igen det där sen. Typ när jag  är 50 och barnfri.


Sen kom jag på en sak till angående leklandet, vilket toppengrej om de haft ett spa för utslitna mammor i direkt anslutning till det hela. Då skulle det bli folk av mig också ;).
Just ja, har ju fortfarande inte utnyttjat julklappen från min käre karl, ansiktsbehandling och ryggmassage, kanske dags att ta itu med det snart.. nån gång.

Kommentarer
Postat av: marie

Vad är dina tankar om misshandel? Går man vid första slaget? Se min blogg och kommentera och ah en fortsatt trevlig dag och helg =)

2008-07-18 @ 10:57:36
URL: http://metrobloggen.se/marie
Postat av: Nina

Kolla så den inte går ut bara!

2008-07-18 @ 14:46:58
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Tella (som också har en blogg nu...)

Skulle tom kunna tänka mig att lämna in 12-åringen och 15-åringen på lekland om det fanns spa i anslutning :)

2008-07-18 @ 14:54:18
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Nejdå, jag har kollat på presentkortet och det finns inget datum angivet. Tänkte ta ansiktsbehandligen relativt snart och ryggmassagen kan nog behövas efter att unge nr 2 är kläckt.

2008-07-18 @ 15:10:36
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0