Crap

Bilen har fortfarande dubbdäck. Glad i hågen skuttade släpade jag mig till parkeringen för att köra bilen till förrådet och byta däck, den startade inte. Det var allt. Nu får det vara tills imorgon om Erol kommer eller tills jag får den andra bilen.
Egentligen har jag inget akut behov av bilen, jag behöver bara en hänga tvätten på grejsimojs typ nu, men det är allt. Det kanske går att fixa ändå med lite fantasi.

Kommentarer
Postat av: Natha

Jag tror inte på att bilen inte startade:) hahahha Men kom igen, det går ju att byta däck även om den inte startar? Hör av dig om du behöver hjälp. Jag kan imorgon på förmiddagen. Kram

2008-05-20 @ 19:05:03
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Klart däcken går att byta, men däcken är liksom i huset och bilen på parkeringen. Liiite väl långt däremellan. Man bär inte direkt däcken ett och ett, då har ju halva dagen gått.

Och bilen startade inte, men det är för att batteriet inte är tillräckligt laddat.

2008-05-20 @ 19:19:43
Postat av: Natha

igen? Vad är det som ni lämnar på som drar så mycket? :(

2008-05-20 @ 19:46:46
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Ingenting, men strömmen var helt urdragen och sen hade jag inte bilen igång tillräckligt länge i söndags när den blev fixad. Det finns lite, liet ström i den för centrallåset funkar, men motorn orkar inte starta. Erol kommer dock imorgon så vi kan fixa det då.

2008-05-20 @ 22:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0