Ikväll?!

Ikväll ska Silvio iväg på nåt jippo som heter 'Fredagsfestivalen', vet inte riktigt vad det är, men det verkar skoj. Dragplåstret är Looptroop. Jag och Lovisa-fisa ska vara hemma och gra det vi gör bäst, sova. Egentligen skulle Adam Tensta också uppträda, men det blev inställt pga 'logistikproblem' så istället rycker Petter in. Jag tror inte att Silvio ahr varit lyckligae i sitt liv ;).
Ähh.. nu ska jag göra iordnign oss så vi kommer ner till stan för att inte äta sushi med Nina.

Kommentarer
Postat av: Natha

TVÅ FRÅGOR: 1. Varför i helskotta tog han inte med mig till fredagsfestivalen?! 2. Det är lugnt för jag jobbade ändå på stallet, vilket leder mig till nästa fråga: VARFÖR KOM HAN INTE TILL STALLET SÅ JAG FICK SUPA NER HONOM?!?! Jag skyller allt på... hmm.. vem ska jag skylla på? Ja! Vi skyller på Lovisa! Hon säger inte emot i alla fall:D höhö

2008-05-25 @ 23:16:08
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

På fråga 1 svarar jag 2. Ehh, jag vet inte. Jag vet inte om han var på Stallarna då han typ kom in åp festivalområdet, såg lite grann och sen åkte på årets minneslucka. Därefter vet han ingenting mer än att han vaknade tidigt på morgonen i en sunkig lägenhet på Campus där folk sov lite varstans. Så han behövde nog inte din hjälp för att bli nersupen, han tycks ha lyckats utomordentligt bra själv ;P.

2008-05-26 @ 00:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0