En helt vanlig lördagskväll hos oss

Lovisa sover sen några timmar tillbaka, vi har spelat WoW några timmar. Nu tyckte Silvio att jag var för trött, vilket märks för jag blir okoncentrerad och mer eller mindre dödad hela tiden. Så nu slösurfar jag istället. Orkar inte förflytta mig till sängen. Ska äta något litet sen kanske sova.

Hittade ett flicknamn idag som jag klurat lite på. Det svåra är dock att övertyga Silvio, men när han fick betydelsen på det blev han yttepyttelite vänligare inställd då det ändå passade hans nördighet. Vi får se, vi får se. Ingen vet ju vad det är för någon lite huligan som just nu försöker bryta sig ur i området ovanför naveln.

Kommentarer
Postat av: Tella

Ja ett bra namn med en vettig betydelse är viktigt. Och inga jädra gammal-namn...det får bli en ändring i namngivningstrenden nu snart tycker jag...är galet trött på alla Alma och Asta och Eskil och Sixten...dags för 50-60-70-talsnamnen nu...

2008-11-09 @ 00:14:24
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Det ska ju vara något som passar ihop med Lovisa, inte tokmatchat, men du fattar.. typ samma sorts namn och sen får det inte vara bibliskt, det blir fel.. och sen har jag ungefär 700 krav till så det är smått omöjligt.

2008-11-09 @ 00:25:38
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Tella

Jo och passa ihop med både Rosenqvist och Fumei, typ...

2008-11-09 @ 00:46:03
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Typ.. :P

2008-11-09 @ 09:01:43
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0