Jag kan ju inte banga en utmaning

Nina utmanade mig så vafan, i väntan på att middagen ska bli klar så kan jag gått knåpa ihop 7 punkter med onödiga fakta om mig.


- Jag har jobbat som croupier fram och tillbaka i sju år. Krogen alltså.. eller folk på krogen snarare.
- När vi ändå är inne på kategorin otippade yrken så har jag truckkort och har jobbat som truckförare en hel del. Kvinnligt så det förslår ;).
- Jag har haft en massa katter, inte bara nuvarande knasiga pälsbollen Bilbo. Mina tidigare katter hette Mimmi, Emmelina, My, Ollina, Totte och sen finns såklart min älskade Evert kvar även om han numera bor hos mamma då han inte trivdes med stadslivet.
- När jag inte lägger en massa tid på att dra på mig graviditetskrämpor brukar jag föredra att vara i stallet så mycket som det bara går, ridning då också såklart.
- När jag var liten tyckte jag att pappa hade världens bästa jobb, för där fanns en kopiator. Vaddå lättroad unge?!
- Trots att jag kanske ser ganska harmlös ut så föredrar jag att lyssna på riktigt röjig dödsmetall. Och alting annat..
- Pluggat har jag också lyckats med, mestadels till systemvetare, men är ävenavverkat en hel del religionsvetenskap, media- och kommunikationsvetenskap samt socialpsykologi. Ambivalent månne?

Och eftersom precis varenda dåre jag känner tycks ha blivit utmanade på ett eller annat sätt redan så ställer jag mitt hopp till Silvio. Eller, egentligen, vem vill veta sju saker om honom? ;)


Kommentarer
Postat av: Nina

Gulle dej=) Nu ska jag sova.

2008-10-30 @ 22:09:27
URL: http://ninsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0