Lite torsdagskul

Idag kommer den där laptopen som bara råkade bli ;), ungefär som mina tokungar. Fast jag kan inte riktigt jämföra en dator och ett barn. Vad jag skulle komma till egentligen? Silvio kommer nog ha sysselsättning ikväll. Av någon outgrundlig anledning finner han något slags nöje i att göra alla installationer och inställningar. Jag tycker sånt är aptrist, jag vill att allt bara ska funka på en gång. Jag hade ju ett mindre sammanbrott igår med den nya patchen till WoW, den ställde till en massa elände.

Ni som vet, eller som har varit med förr. Är öpnna förskolan nåt att ha egentligen? Jag får bara konstiga blickar till svar när jag säger att jag inte går dit. Jag har inget behov av att gå dit för min egen skull, jag klarar mig bra med de vänner jag har. Men för Lovisas skull? Är det nåt att ha?

Kommentarer
Postat av: Tella

men herregud vad smidigt om man kunde installera anti-trots-program och svordomsblockerare på sina ungar! hehehe

Robin hade lika apstora problem han, med patchen, han fick tom ominstallera hela WoW, mindre roligt, det...



Öppna förskolan är inget för barn som inte springer runt och snor saker av andra barn i lekparken, eller som har ett stort behov av att träffa andra barn för att de inte kan leka själva. Det flesta barn sysselsätter sig väldigt bra själva fram till sådär 2-3årsåldern. Dessutom leker ju föräldrarna med barnet ibland, eller hur?

När jag gick på ÖF kändes det som om mammorna och papporna som drog med sina småbarn dit mest var ute efter fikakompisar eftersom deras egna vänner jobbade när de själva var hemma med sitt barn. jag var där 3 gånger med Sophia för att hon skulle få träffa andra barn eftersom jag inte fick ha henne på dagis när jag var mammaledig, men hon tyckte inte heller att det var roligt...

2008-10-16 @ 18:35:32
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Känns som om det är det intrycket jag fått av ÖF. Lovisa leker med oss, och ibland träffar hon andra barn, men de är ju mest roliga att titta lite på. Och som sagt känner inte jag att jag har något större utbyte av att gå dit. Så det får nog vara i fortsättningen också. Egentligen skulle hon ju börja på dagis nu i januari, för att utnyttja de där 15h/v man får om man är föräldraledig med annat barn, men vi får nog skjuta lite grann på det tills vi vet var vi är.

2008-10-16 @ 18:49:25
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Jag slapp installera WoW, men absolut ingenting fungerar som det ska. Det gick att spela, men nja..

2008-10-16 @ 18:50:54
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Nina

Och du säger att moi har prylproblem ;-)

2008-10-16 @ 21:21:22
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Nja, jag hade mest ingen större lust att ta min stationära under armen och åka till Lund ;). Helst hade jag velat att min gamla laptop funkar.. men, men :).

Och ja, en Emma utan dator är som en drink utan sprit.

2008-10-16 @ 21:35:53
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Haha, vilken jämförelse! ;) Skulle nog inte heller klara mig utan datorn iofs. Tänk om de bara kunde fungera helatiden istället för bara ibland...

2008-10-16 @ 22:05:09
URL: http://kerstinydrefors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0