Men så trevligt

Dags för ultraljud i Växjö den 17 november. Någon som känner sig manad att umgås med min dotter någon timme?

Det andra brevet jag öppnade var roligare. Jag shoppar tydligen för mycke tpå H&M, men jag fick en bonuscheck på 200 kr. Tackar! Kan ju leta mig ut på en promenad idag då. Jag börjar bli tokig av att bara sitta inne så jag får väl bita ihop och låtsas att jag inte har foglossning.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Vilken tid ska du på ultraljud? Jag hade ändå tänkt fråga om jag skulle kunna få låna din kära dotter en stund och filma mig tillsammans med henne? Går en utbildning på jobbet där vi alla ska visa en film på oss själva i samspel med ett barn. Och eftersom ditt barn är ett så förträffligt sådant tänkte jag att det hade varit kanon :)Vad sägs? Om jag inte kan den här tiden (iom jobb å så) kanske jag kunde få hänga lite med henne en annan dag?

2008-10-15 @ 11:14:53
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Det är kl 11 och ungefär en timme framåt vi ska vara där. Och annars får du ju hänga med henne när tusan du vill såklart :).

2008-10-15 @ 11:15:54
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ah, oki :) Ja, jag tänkte nog att det inte skulle va nåra probs :)Men jag har inget inbokat då så jag hänger gärna med henne :) Kan ju komma hem till er å va hemma med henne den där timmen.. (så får jag göra det på arbetstid vettu, hahaha) Är liiiiiiiiite roligare att va med lovan än att jobba :P

2008-10-16 @ 11:04:15
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Det passar ju superbra :) Förena nytta med nöje liksom.

2008-10-16 @ 13:34:29
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0