Verkligheten är skadlig

Inatt, de stunder jag faktiskt sov hade jag helt galna drömmar. Jag kommer inte ihåg mer än fragment, men de var tillräckligt galna för att få mig att inse att jag borde skaffa lite andra intressen i livet.
Det första jag minns är attjag umgås med en del från min gymnasieklass, inget konstigt i det då det är ett trevligt gäng. Vi bestämmer oss för att gå in i en jättestor kios och köpa lösgodis. Därinne sitter Blondinbella och fikar. Jag tyckte det var skitkul att se henne på riktigt och funderade på hur jag skulle blogga om det. Dock verkade hon väldigt ensam och tillbakadragen, konstigt då det inte alls är så hon tycks vara på riktigt. Nåväl, vi köpte godis och då började ägaren till kiosken dela ut kartonger med öl till alla. Vad gör man bäst med en låda öl? Dricker upp ölen såklart, så det blev spontanfest på Uppsalas gator.
I någon annan del av drömmen skulle jag köpa ögonskugga på H&M, med i förpackningen fanns ett portabelt bredband från Telia, snordyrt och med massa bindingstid som jag var tvungen att acceptera. Snacka grov ångest för någon som jobbar med att ta emot uppsägningar av abonnemang, samt ånger av dem.

Så, jag kanske ska slita mig från bloggvärlden. Eller varför då? Jag har det ganska trevligt här där jag kan framställa mit liv på vilket sätt jag vill. Jag kan själv välja vad jag vill berätta, förmedla, uppröras över och vad jag inte alls vill visa.

Med de ofantliga visdomsorden ska jag lägga mig. Boken heter förrsten A kiss before the Apocalypse. (Fick ordning på titeln där.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0