Bastu? Bastu!

Jag klagar inte på det fina vårvädret, bara vad det gör med min lägenhet. Hua, det är så fruktansvärt varmt här så det känns som om det är mitt i sommaren. Puh, verkligen.
Annars då? Vi har fått nya grannar. De är sämst. Porten på våra hus är alltid låst, man får 3 (!) tags, kan få ut 2 extra samt att det finns porttelefon. Det borde väl en normalbegåvad familj kunna klara sig på? Tydligen inte. Ständigt ligger det pinnar och stenar och sånt i porten för att dörren inte ska gå i lås. Smart. Det är liksom låst av en anledning.
Dagens I-landsgnäll del 2. Tvättstugan. Vi har asbra tvättstuga. Det är redan doserat tvättmedel och sköljmedel, man behöver alltså inte göra så mycket mer än att välja sort. Går det budskapet fram? Nej. Ständigt är större delarna av tvättmaskinerna nersölade med diverse tvättmedel folk envisas med att själva använda. Varför liksom? Så totalt onödigt, särskilt när hyresvärden gjort satsningen för att bla hjälpa allergiker.

Ähh.. slutgnällt.. Mer städning. Kanske en dusch. Sen sova. Jag är sjukt slut.

Kommentarer
Postat av: Tella

Ingen mer än du som reagerar på grannarna och på tvättstugan?

2009-04-05 @ 10:15:50
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma

Silvio reagerar ju på porten också.. tvättstugan kan man ju inte direkt påstå att han sätter sin fot i. Hyresbolaget har ju reagerat angående porten genom att de i höstas delade ut extra tags till de som behövde extra till barnen och sådär.

2009-04-05 @ 10:54:27
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0