Favorit i repris

Mötet med ombyggnadsansvariga alltså. Så mycket frågor, så många bortförklaringar. Nåja, vi fick svar på våra frågor. Flytten av bredband skulle ingå. De ordnar ominstallation av tvättmaskinen och de kommer inte att göra något åt den nya köksutsiken.
Ska försöka förklara. Som det är nu har vi ett matrum, ett rum i anslutning till köket för att lämpligen placera köksbordet (mer känt som avlastningsbord för diverse saker hos oss). Det rummet kommer i samband med renoveringen att göras om till ett sovrum.
Det som nu är köket och tvättrummet kommer att slås ihop och bli köket. Då är det tänkt att placera köksbordet där diskbänken är i nuläget. Där finns ett fönster. Ett som sitter en bra bit ovanför diskbänken. Man kan alltså underhålla sig med att se ner på vår gård när man diskar. Sitter man däremot vid ett normalt köksbord så ser man nog ingenting alls.. Kanske den sändigt smågråa Växjöhimlen. Med lite tur. Skoj.
Jag ska nog ringa den där människan hos hyresvärden som utlovat ny lägenhet och se över möjligheterna. Finns det bara möjlgihet att flytta inom området får det vara. Jag orkar inte dra igång en hel flytt med allt vad det innebär för att komma... ingenstans. Om vi däremot kan få flytta till något annat ställe så kan det i allra högsta grad vara aktuellt.l

Enda positiva var nog att vi har det ganska rent hemma trots allt. Vi undrade varför det var krav på att genomföra en flyttstädning när man flyttar ut inför renoveringen. Vår normala städning borde vara fullgod. Då finns det tydligen riktiga lortgrisar så när de stackars jobbarna kommer och ska riva så är det så jävla äckligt och rentav hälsovådligt.
Så liet skit i hörnen och allmäna diskberg känns helt plötsligt ganska harmlösa. Vi håller oss ju friska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0