Fullt ös, medvetslös

Typ.

Victor ville inte sova inatt så Silvio var uppe med honom större delen av natten. Så värst mycket sömn har inte den lille krabaten lyckats få ihop nu under dagen heller.
Lovisa har varit värre än värst. Hon har hittat på så mycket hyss så jag är helt matt. Som tur var så sov hon ett par timmar när Silvio var på arbetsförmedlingen så jag behövde bara koncentrera mig på Victor.
Arbetsförmedlingen ja.. ett kapitel för sig. De tyckte väl mer eller mindre att jobb var meningslöst, men praktiskplats kanske skulle funka. Sen hade de inte heller fått iordning Silvios änmälan till askassn som kan snmälde om i vintras. Good job. Så det blev även möte med högsta chefen för att få det utrett.
Hoppas det ordnar sig med den biten. Det är väl någon slags inkomst.

Imorgon börjar Lovisa dagis igen. Det ska bli riktigt skönt. Hon kräver så väldigt mycket. Dels vill hon ha uppmärksamhet i massor, och det vill ju Victor också. När bara en förälder är närvarande slutar det alltid i katastrof med två barn som gallskriker. Och sen är det ju fullt fräs på Lovisa dagarna i ända så det kan vara skönt att någon annan aktiverar henne lite ibland och hon får göra annat än bara konkurera med lillbrorsan.
Det ska bli spännade att se hur hennes nya dagis ser ut. Hennes dagis har flyttat till ett annat dagis som har byggt ut lite, men hon kommer ju fortfarande att ha samma barn och personal så det blir som vanligt, men kanske lite bättre. Utegården på gamla stället var ju inte så rolig, det var ju bara stenplattor och en stor sandlåda samt en klättertsällnign som bara de större barnen hade nytta av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0