Fröken Trots

Jag tror poletten har trillat ner hos Lovisa nu. Hon har insett att den där lilla gnälliga bebisen i Lund fick följa med hem. Hon har bettet sig allt utom exemplariskt idag. Hon skiter fullständigt i tillsägelser, hon har slagit Victor och varit allmänt pissigt jäkla gnällig.

Bild på mitt snälla barn.


Kommentarer
Postat av: Nina

Haha, vad var det jag sa ;)

2009-02-10 @ 21:35:35
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Tella

Enormt vanlig "åkomma" hos barn som fått ha sina föräldrar och alla andra i sociala nätverket för sig själva. Nu finns det konkurrens ;) Och alla tittar inte bara på henne...

Fia reagerade likadant...först vara allt fridens fröjd, sen kom hon på att hon fick dela uppmärksamheten med en liten skruttbebbe, då tog det hus i h-e...men sen lugnade det ner sig när hon vande sig vid att det skulle vara så framöver och hon märkte att hon fick ju faktiskt inte mindre omtanke o kärlek o uppmärksamhet bara för det...

2009-02-11 @ 09:41:45
Postat av: M

Fastnade i er blogg genom Erika. Jag har hört en bra jämnförelse hur det är för barn att få ett syskon. Man kan säger dem jämföra det med att sin respektive skaffar en älskarinna och säger till dig, jag har skaffat en till nu så ni får dela på mig....Skillnaden ä dock att när barnen blir större så brukar det gå över =)

2009-02-11 @ 10:21:56
Postat av: Emma

Oftast är hon ju världens sötaste storasyster, men igår var hon lite sur och idag kom det ett par mörka blickar. Det tar väl som sagt lite tid att vänja sig vid konkurrensen. Dock får ju Lovisa mer mys och uppmärksamhet än på länge nu när jag orkar med henne också, hon har ju varit kraftigt försummad av mig större delen av graviditeten. Kanske inte så konstigt att hon tyr sig mest till Silvio även om jag börjar vinna lite mark igen.

2009-02-11 @ 11:23:30
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0