Söndagen

Sjukt händelselös dag. Jag vaknade i morse med någon slags vision om att städa lite idag. Det blev inte så. Kidsen tar en hel del i tid i anspråk alltså. Eller efter att Lovisa somnat finns lite tid, men då är det kväll och man själv är helt slut så det hände inte så mycket. Jag landade framför datorn istället och slöspelade lie WoW. Jag har knappt spelat något sen Victor föddes.
Och som alla andra kvällar får jag lit eont i halsen. Hoppas det inte är något 'farligt'. Förmodligen inte, men det kan ju vara farligt för Victor.
Som överenskommet ringde vår hjärtsjuksköterska idag för att kolla hur det gått med maten. Det var Silvio som fick samtalet och ärligt talat går det inget bra alls. Nu äter han bara en liten slurk och sen börjar magknipet. Han får i sig så pass per dygn så att han håller vikten, men inte tillräckligt för att öka i vikt.
Jag är riktigt less nu alltså. Visst, Lovisa hade också mycket magknip och skrek mycket, men hon hade ju ändå orken kvar att äta ordentligt så det var ju bara jobbigt för oss andra som fick skavsår i öronen.
Det skulle ju inte vara så kul att behöva återgå till sondmatning igen, eller ännu värre, läggas in på sjukhuset igen.

Annars inget nytt idag. Barnens faster hade hittat en juniorsäng i gömmorna nu när hon fixar inför flytten så den blir perfekt till Lovisa framöver (läs: när hon slutat stå i sängen och kasta sig åt alla möjliga håll).

Svårt att ta miste på Lovisas intresse?

 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vilka stora händer han har killen!! shit:)

Ni vet vad man brukar säga! Stora händer......... STORA HÄNDER..........;)

2009-02-23 @ 13:05:40
URL: http://jagheternathalie.blogg.se/
Postat av: Emma

De ser inte så stora ut på riktigt, det är tydligen nåt som händer när man tar kort. Näsan brukar ju se gigantisk ut på kort.

2009-02-23 @ 13:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0