Tröttast

Det kändes som en lång dag idag. Victor har typ sen igår haft en massa problem med kräkningar. Vi har testat mer eller mindre alla sätt att mata honom på. Det enda som hittils funkat är att han får ligga i vagnen, helst sova, och få maten genom nån droppgrejs. Fast med vanlig mat.
Det har hjälpt lite.
Nu blir det min andra och sista natt här i stillheten. Sen kommer ju Lovisa och henne måste Silvio ta hand om så jag får vara den som sover hos Victor.
Den avdelningen vi ligger på nu går ut på att någon förälder ska vara hos barnet dygnet runt och att vi ska sköta så mycket som möjligt själva.

Dagens förvirring var när Silvio återgav att peronalen pratat med neo-avdelningen i Växjö som hälsat oss välkomna tillbaka. Okej, vi har varit typ överallt, men där har vi inte satt vår fot. Möjligen jag då som en gång i tiden själv var patient där.. men inte annars.

Kvällsnöjet när Victor får sin mat, vilket tar minst en timme är att spöa Silvio i Yatzy. För övrigt kan vi snart tv-tablån utantill. Det ska bli kul att Lovisa kommer på onsdag så det händer lite annat också :).

Kommentarer
Postat av: Tella

Hur många ggr har han spöat dig i backgammon då? ;)

Kan det inte helt enkelt vara så att Victor spyr för att han får AB som retar kroppen lite?

2009-01-27 @ 07:43:52
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma

Han har inte spöat mig en enda gång i backgammon av den enkla anledningen att vi inte spelat det ;P.



Tror också det är medicinen som får honom att spy för det började typ samtidigt, men det vägrar ju personalen tro. Men eftersom det funkat jättebra med maten innan så måste det ju vara något nyinsatt eller vad mans ka säga..

2009-01-27 @ 08:15:03
Postat av: Tella

Låter som personalen bryr sig mkt...not...när de inte ens överväger en sån sak...

2009-01-27 @ 11:42:07
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Mia

Om dom inte har bytt ut personalen på neo-avdelningen i Växjö dom senaste 4 åren, så är dom helt underbara där. Speciellt en av läkarna. Har för mig att han hette Lennart. Jobbade 24 timmar/dygn hela sommaren vi låg där, och var lika glad, trevlig och trygg vilken tid på dygnet man änn träffade honom. Hoppas allt ordnar upp sig.

2009-01-27 @ 20:01:55
URL: http://tattoogal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0