Alla underbaringar

Det finns verkligen så många fina människor här. All personal är så go. Sen våra grannar här u huset. De har det ungefär 7000 ggr värre än oss, men ändå tänkr de på oss och peppar. Att de orkar ha den medänskligheten.
Men man blir lite personlighetsförändrad bara av att vara här och se allt "elände". Det finns ändå så mycket värme och glädje mitt i all.

Nu har jag äntligen fått mysa och gosa med Victor i famnen. Alldeles underbart. Vad jag har saknat honom. Det ät inte riktigt samma sak att bara klappa lite på ett sovande, nerdrogat paket i en säng.
Idag blev han av med dränaget och kisskatetern så det ser bra ut. De räknar med att han ska få komma ner på avdelningen imorgon.
Nu när han var lite piggare så sökte han själv kontakt, han fixerade blicken och kände igen oss. Han drog tom lite på mungiporna när Lovisa satte igång med sitt babblande.

Kommentarer
Postat av: Nina

Vad härligt!!=)



När tror ni att ni blir hemskickade?

2009-06-07 @ 21:18:39
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Emma

När? Vi har ju inte ens lämnat intensiven än.. Så jag har ingen aning alls. Beror ju helt på hur pass snart han är så återställd så att han klarar ett hemmaliv.

2009-06-07 @ 22:57:17
Postat av: Hannah

Vad skönt att allt verkar bra hittills! Hoppas verkligen verkligen att lillkillen inte får några bestående men!! Tänker på er och hoppas att ni snart får åka hem igen.. Kramar!

2009-06-08 @ 08:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0