Kerstin, hjälp!!

Ja, vi läser ju samma sommarkurs.

Men jag kommer inte in i det där programmet där kursen är så att säga. Jag har inte fått några inloggningsuppgifter hemskickade som man skulle få och trodde då att jag kanske skulle kunan använda mina vanliga inloggningsuppgifter, men det fungerade inte.

Hur lyckades du?

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Lustigt nog har inte jag heller fått några uppgifter men jag använde mina gamla och de fungerade. Du svarade på det där registreringsmailet va? Får då tror jag man ska få uppgifter egentligen. Annars kan du maila Daniel Bergman (daniel.bergman@vxu.se) så skickar han ut nya uppgifter.Har du laddat ner FC eller loggar du in på VXU:s hemsida? Jag hade det ju nedladdat sen tidigare och för mig försvinner alltid adressen till servern om jag inte använt det på länge, om du också har det nedladdat sen tidigare kanske det är problemet? I så fall är det bara att skriva i den igen, det är fc.vxu.seHoppas det funkar!

2009-06-12 @ 09:58:59
URL: http://kerstinydrefors.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, alltså när jag mailade om registrering fick jag ett svar där det stod att jag skulle få uppgifterna skickade till min folkbokföringsadress.Jag laddade hem klienten idag och ställde in rätt server, men det är fel på inloggningsuppgifterna. Nåja, då vet jag hur jag ska gå vidare.Tack!

2009-06-12 @ 12:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0