Idag var det dagen vi väntat på

Kateteirsering.

Det gick bra. När det var klart ringde de efter oss eftersom han låg på postop. Där hittade vi en hes liten hungrig kille. Med dålig syresättning.
Efter några timmar fick han flytta ner på 67an, vår gamla avdelningen. Dock går det fortfarande inget vidare med syresättningen. Den är låg, men tycks ha stabiliserats lite nu på kvällen. Alltid något.
Jag hoppas innerligt att det är bra imorgon så vi får åka hem. Jag orkar inte vara här mer.. Men det är ju knappast för min skull vi är här så vi får väl härda ut om det är nödvändigt.
Silvio sover med Victor på sjukhuset.
Jag och Lovisa sover här p anhörighotellet. Lovisa har lyckats kasta bort sin napp. Jag antar därför att det kommer bli smått problematiskt att få henne att sova. Hon har ett sovkrav - napp.

Idag var det ett litet happening på BUS (Barn och Ungdomssjukhuset) så Henke Larsson var där i eftermiddags. Det var ganska underhållande. Inte Henke Larsson, men alla som tittade på honom. Barnen var såklart väldigt glada. Papporna som var där var ännu gladare. Sen hängde ett gäng fnissiga syrror i bakgrunden.

Silvio fick en liten skymt av förr i tiden. Det resulterade i en omväg runt typ halva sjukhusområdet. Men det är kanske ganska förståeligt. En del vill man inte träffa på.

Kommentarer
Postat av: Tella

Oj nu blev jag nyfiken!

Trist att han har så kass syresättning, hoppas det rättar till sig med det och allt annat så ni får åka hem snart!

2009-05-12 @ 20:51:55
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den där han var gift med.



Jo, syresättning är ganska dålig. Under tiden jag var där höll han sig runt 70% med 8 liter syrgas, varav 2 i grimma. Så det känns ju rätt kasst.

Det är tydligen inte jättevanligt att det blir så dåligt, men heller inte ovanligt.

2009-05-12 @ 21:08:18
Postat av: Tella

Jaså den...typiskt att hon skulle vara där samtidigt som ni...

2009-05-12 @ 21:18:26
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: JG

Silvio skulle aldrig känna igenom Suss om han såg henne. Hon ser helt annorlunda ut och är typ hälften så stor som när de var gifta.

För det andra så är hon gravid och ska kläcka vilken sekund som helst så sannolikheten att hon skulle vara ute och resa är minimal.

För det tredje var hon i Östersund igår.



2009-05-13 @ 09:08:20
Postat av: JimSta

Trist med lill grabben, hoppas han blir bättre snart.



Rolig läsning att Silvio är rädd för sin ex fru och måste gå omvägar. Tror däremot att han får skaffa nya glasögon då det finns åtminstone 2 anledningar till att det inte var henne han såg.

1: Jag tror inte att silvio skulle känna igen henne om dom var 10 meter ifrån varandra. Hon är inte ett dugg lik sig sedan han sist såg henne.

2: Hon ska föda vilken sekund som helst och är därför inte kapabel att vara ute och fara.

2009-05-13 @ 09:29:14
URL: http://www.staffansson.se
Postat av: Silvio

Fel av mig i så fall. Det var trots allt på ett avstånd som jag såg denna person (som tydligen inte alls var Suss)

2009-05-13 @ 18:02:29
URL: http://www.fumei.net
Postat av: K

och även om det var suss.. varför ens nämna det i denna blogg? är du rädd för henne så du måste gå omvägar?? haha... fan ni beteer er som små ungar båda två du och din sambo... haha väx upp och lev med att du haft ett tidigare liv som även HON måste acceptera (sambon)!! kasnke S vill dra upp ett litet svartsjukedrama ;) hihi..... puckon!

Självklart hon kutar och jagar dig söderner på ett sjukhus... S

2009-05-14 @ 09:25:33
Postat av: Silvio

K..?

Vågar du inte skriva vem du är?



JB är inte så svårt att lista ut vem det är (skriver inte ut namn är eftersom han har valt att använda sina initialer istället för fullständigt namn).



Som jag skrev i min tidigare kommentar så hade jag tydligen misstagit mig och det var inte alls Suss jagsåg. Och jag tror heller inte att, som du påstår, att hon skulle "jaga mig söderner på ett sjukhus".

Emma är väl införstådd i att jag har varit gift och hon har accepterat det.



Och till all er i ösd så kan jag ju säga tt anledningen till att jag "tog en omväg" var att jag absolut inte vill träffa den här människan något mer i mitt liv igen, även om jag egentligen skulle behöa ta ett allvarligt snack med henne (men jag låter det beo istället).



Och för att helt enkelt avslua denna diskussion vill jag säga grattis till Suss (som jag har en känsla av läser det här efter att någon/några skickat länken till henne) med ditt liv och barn.

2009-05-14 @ 17:35:36
URL: http://www.fumei.net
Postat av: Emma

K!



Tog ett tag att formulera ett svar som inte drar ner mig på din sandlådenivå.



Vem har sagt något om att förfölja söderut? Om du inte visste det så ha Lund ett sjukhus med lite mer specialistkompetens än många andra sjukhus. Därför kan det falla sig så att man av någon anledning faktiskt behöver vistas där för sin egen eller någon annans skull.

Kvinnans som Silvio såg var dessutom höggravid och skulle det då vara något med barnet så hade det väl fallit sig naturligt att vara där barnet/mamman kan få den vård som krävs direkt vid födseln.



Svartsjuk? På vaddå?



Och sist, med tanke på hur mycket denna person påverkat mitt liv så har hon fått oförtjänst lite utrymme i min blogg.



'nuff said!

2009-05-15 @ 13:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0