Jag är världsbäst

..på att skrämma halvt ihjäl mig.
Det var lite uppehåll så jag tänkte ta min cykel och handla lite saker. Kollar mitt konto innan och undrar hur länge man kan leva på havregrynsgröt. Pengarna som fanns där skulle bara räcka till vår Lundresa och ja, det finns ju lite fler dagar än så.
Silvio trodde att hans pengar också var slut eftrsom han aldrig la undan pengar.
Vi det här laget var jag ganska stressad och uppgiven och försökte komma på bra och snabba inkomstkällor.
Silvio kollar sitt konto.
Han har sparat undan pengar till Lund.
Puh.
Lättnad.

Men inköpet av barnstol till cykeln får vänta två veckor till. Tänkte en sån kunde vara smidig om man bara ska ta sig någonstans med Lovisa. Typ hälsa på någon, eller lämna/hämta på dagis, sticka till någon lekpark. Ja, sånna saker.

Sen har de danska specialiteter som kampanj på Netto nu över helgen. Jag hade tänkt att Silvio skulle få lite fälskstek och äppelskivor, men det blev inte riktigt så. Fullt så nyrik kände jag mig inte.

Imorgon är det dagis som gäller igen för fröken matvägrare.
På lördag ska Erika låna Lovisa under eftermiddagen/kvällen. Då får vi lite möjlighet att göra iordning inför resan. Då vi ska ta tåget gäller det att packa lite smart.

Usch ja, Lund. Jag ser inte fram emot det. Nu ska vi ju dit för att göra alla förberedande undersökningar inför nästa operation. Vi fick hem en massa pappaer igår om allt som skulle hända. Förutom vanlig röntgen och ultraljud så ska de sätta in en liten slang i ett blodkärl och låta den gå upp till hjärtat. Det lät läskigt. Detta sker under narkos. Stackars liten vad han får utstå.
Silvio blir npg lite mer undersökningsansvarig den här gången. Nu är jag ju inte sådär nysnittad utan kan faktiskt ta hand om Lovisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0