Krångel, krångel

Det där med sjuka barn alltså.
I förrgår fick vi alla papper angående att vi ska åka till Lund på söndag. Man skulle rinag till en massa ställen och bekräfta. Nåväl, eftersom Victor är lite snorig var det viktigt att kolla upp om han hade någon infektion. För att göra undersökninagrna måste han vara infektionsfri.
Nåväl, det resulterade i att Silvio var iväg med Victor nu till hans läkare. Och guess what? Han hade såklart en infektion. Antibiotika nästa och nytt blodprov på söndag.
Det roliga är att han var på läkarbesök förra veckan eller om det var förförra och då 'var det inget att bry sig om'. Så han kunde varit färdigbehandlad vid det här laget om han haft infektion redan då.

Nåja, om vi nu får åka till Lund får vi lite knepigt boende. Vi är inbokade på något slags anhörighus. Det ska finnas nåt litet pentry, men man får inte laga mat. Ökade kostnader.. Usch, just nu känner jag mig bara less på lite av det mesta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får man inte värma mat heller? Det finns många bra värmesaker som ravioli och färdiag soppor och sen kanske ni kan koka upp massa pasta och sen köpa sallad och kyckling eller räkor och göra pastasallad... bara en tanke..

2009-05-08 @ 16:51:00
Postat av: Emma

Jo, man kanske får koka lite försiktigt. Micro finns.. så pastasallad eller så funkar ju.

Bara lite allmänt less på alltihop.

2009-05-08 @ 17:08:29
Postat av: Kerstin

Usch vad jobbigt... Hoppas på att det blir bättre snart.

2009-05-08 @ 17:51:08
URL: http://kerstinydrefors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0