Det löser sig, sa kärringen som sket i vasken

Nåja. Dagens tripp till Kalmar kändes fullständigt onödig. Hade jag vetat hur lite jag behövt vara där hade det räckte med att maila läraren för att bli registrerad på kursen. Läraren i egen hög person var så ohyggligt tråkig och jävlig så jag frågade Silvio när första bästa tåg hem skulle gå och kom på så vis hem en timme tidigare än väntat.
Ikväll var vi på informationsmöte som faktiskt för första gången var informativt och inte en radda en undanflykter. Detta var första gången som projektledaren var med och han var faktiskt en riktigt trevlig och tillmötesgående filur. Vi har ju haft lite mailkontakt med honom och vi fick bra ordning på saker och ting.
En sak som vi inte fått veta innan är att det förrådet som vi har är en specialare, vilket innebär att det egentligen försvinner. Vi hade varit i kontakt med honom angående att vi inte kommer åt förrådet nu då vi har vagnarna där. Nåja, vi fick veta att de hade varit inne och tömt förrådet och flyttat alla saker till sitt huvudsäte. Se på fan. Så många frågor som vi haft haft flera gånger och nu fick vi den informationen. Nåja, meningen är ju att vi inte ska få tillbaka det eftersom det ska användas till annat. Brevid vårt förråd finns två liknande. Då hade den här tillmötesgående människan fattat att vi faktiskt använder förrådet till annat än bara slänga junk och gamla vinterdäck i så han hade ordnat så att vi får en annans hyresgästs förråd eftersom vi använder det till något vettigt. Många tack för det.
Vi fick också en kalkyl och förklaring till vattenförbrukningen så nu känner jag mig lugn över det. Äntligen någon som tog upp det hela istället för att börja prata om kaklade väggar när frågan kommer på tal.
Sist, men inte minst. Vi ska ju inte flytta så värst långt i helgen och frågade om det fanns någon kärra att låna då det känns onödigt att skaffa släp, försöka krångla in det bland alla containrar och folk som ska flytta och sen köra runt halva stan för att egentligen åka 100 meter. Han skulle kolla upp det och hade inte byggarna någon över skulle han hyra in en. Det vi behöver en kärra till är ju bara spälsängarna och datormöblerna. Resten är ju bara småprylar man kan packa in i bilen.
Toppen.

Och ni som ska hjälpa till i helgen. Det vi främst behöver hjälp med är barnpassning. Det är ju för övrigt enklare för oss att själva packa och plocka då vi vet vad som ska sparas, vad som ska packas, vad som ska slängas och vad som ska flyttas. Så får vi bara ungarna undanröjda så blir det nog bra. Ja, HK, vi ringer dig på lördag :D

Kommentarer
Postat av: Johanna hk

Kanon! Tant ding dings älsklingar :-D

2009-11-05 @ 07:21:12
URL: http://johannahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0