Nya tag

Idag var det kursstart för en av våra nya lurser, organisk kemi. Det kan ju bli intressant eller nåt. Ganska krångligt om inte annat. Jag måste lära mig saker jag är totalt oförmögen att lära mig.
Sen var jag så sjukt trött och orkade inte lyssna helhjärtat på föreläsningen, tur att den spelades in. Nåja, jag hade fullt upp med att fundera över pnödigheterna som pågick utanför fönstret. De hade samlat ihop en massa löv i en stor hög och så var det någon grävskopa och en lastbil engagerade för att forsla bort löven. Det måste kosta massvis och gör det någon som helst nytta?
För att slå ihjäl dötiden på tåget hade jag köpt en bröllopstidning. Jag kan ju inte påstå att den var så bra, men det var en lista med vad olika saker kostar ungefär. Det kan ju vara bra så att man har lite koll. Eftersom man inga pengar har får man vara lite finurlig istället och göra så mycket det bara går själv.
Kvällen avrundades med att kolla på den nya såpan om Ullared. Det går inte att låta bli, det är så hemskt och pinsamt, nästan värre än idolaudition och ändå "måste" man kolla på alla jeppar.
Nästa vecka är jag väl själv där och shoppar loss lite. Natha, du kunde va? :D Please. Jag orkar ju inte få tummen ur om jag är lämnad åt mitt eget öde.
Imorgon ska jag plocka bort stygnen från senaste operationen, resten av min klass ska skriva kemitenta. Det ska inte jag för jag ligger så sjukt efter så det får vara till ett annat tillfälle. Bättre att köra stenhårt på de nya kurserna så att jag inte hamnar efter där ocskå, det finns ju alltid omtentor och Victor var ju helt klart viktigare då (och fortfarande såklart).

Kommentarer
Postat av: Natha

åh vilken dag var det sagt?

2009-11-02 @ 23:40:34
Postat av: Emma

Vi sa ingen särskild dag. Jag kan alla dagar förutom tisdag.. tror det var tisdag jag skulle operera mig på.

2009-11-03 @ 07:54:10
Postat av: Emma

Förresten, det är ¨på måndag jag ska opereras så sen är jag fri hela veckan

2009-11-03 @ 10:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0