Rörig torsdag

I morse när vi gick till BIVA fick vi veta att Victor skulle flyttas ner på avdelningen (67an), vilket också gjordes en stund senare.
Lite mat och en del smärtstillande senare var vi igång.
Dags för EKG. Läkarna tyckte att pulsen var lite för hög, vilket den kan bli om han har lite ont, men nu började det smärtstillande sätta in ordentligt.
Jag gav honom lite alvedon och en syster kom in för att sätta in lite dropp för att få ordning på salterna. Hon hann inte så långt för helt plötsligt var det kräk ÖVERALLT, massvis, helt galet.
Ta upp ledsen Victor, tvätta och försöka lugna ner. Då kommer mer folk eftersom det varnades hos dem om att han hade för hög puls. Eftersom han var upprörd gick också syremättnaden ner. Så fullt ös med syrgas och sedan tappra försök att få honom lugnare så att pulsen kunde gå ner.
Det hände inte.
Så åter igen kom läkarna och det blev nytt EKG. Allt såg bra ut förutom den förhöjda pulsen. Blodtrycket var också bra och syremättnaden stabiliserade sig.
Då gjordes ultraljud för att se om det samlats vätska i hjärtsäcken. Ingenting där heller utan allt såg bra ut. Det gjordes även en röntgen.

Pulsen kan bli något förhöjd efter den här operationen eftersom kroppen har bytt blodomlopp och ska ställa om sig till det nya.
MEN.. pulsen är högre än lite förhöjd.

Det bestämdes att Victor skulle få åka tillbaka till BIVA för observation över natten.

Vi sitter en trappa ner på 67an just nu, jag har paus i pluggandet och Silvio sover.

Imorgon väntar mer bilkörning. Jag ska till tandläkaren igen för att plocka stygnen och polera lite. Känns helt vansinnigt att göra den körningen och om det inte vore för stygnplockning hade jag avbokat den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0