Shoppingeftermiddag

Som sagt skulle vi ju ut med Malin och Wilja idag och så blev det. Vi började med att gå till Baby och Kids. Vi kom hem med en ståbräda och en sele. Åkpåse fick vänta lite, de skulle snart få in passande. Ståbrädan passade dessvärre inte på Emmaljungan så jag ska byta den imorgon. Sele ja, Lovisa har ju noll trafikvett så det kan vara bra att hålla lite koll på henne om man går där det är trafikerat.

Mitt jackinköp lyckades. Jag hittade en skitsnygg jacka på H&M, betydligt dyrare än jag tänkt mig, men med en extra tröja kan jag ha den lite längre och extra tröja kommer få plats i takt med att jag går ner i vikt så det blir bra.
Sen bestämde jag mig för att ta tag i hårfärgningen. Det blir brunsvart. Jag trivs verkligen i den färgen så det ska bli kul, men med det blir det också en rejäl ansning av ögonbrynen och färgning av dem. Kvällens pyssel är alltså i hamn.
Sist, men inte minst blev det en flaska vin, kan vara gott att smutta på ett glas på kvällskvisten :).

Vi hann även med en sväng i lekparken så att Lovisa fick leka av sig lite. Även om hon är förkyld så är hon inte febrig eller så vilket innebär att det är massvis med spring i de små benen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0