Ärtsoppa och pannkakor

Så kunde det ha varit för det är ju ändå torsdag. Nu var det inte så, men morgonens aktiviteter innehöll substanser liknande ärtsoppa så helt fel spår är jag nog inte inne på ändå.

Klockan 5 alltså. Det luktar skit i sovrummet. Det kan rimligtvis bara vara Victor. Silvio lyfte upp honom för att gå och byta blöja, det var som att vrida ur en svamp, helt plötsligt rann det bajs överallt. Usch och blä. Nåja, Victor tvättades och Silvio duschade sen var det bra.
I samband med allt detta var Lovisa ledsen så hon la sig i vår säng. När vi alla somnat om sätter hon sig upp har ett eget litet, eller stort, kräkkalas. Skoj. Det var inte så mycket annat att göra än att tvätta henne också och slita ur det mesta ur sängen. Uppstigning kan det också kallas. Är inte så orolig för att hon är magsjuk då det ibland händer att hon bara tokkräks utan att det är något, nu förmodligen för att hon proppat i sig massvis med välling och inte fick ordning på det.

Nåja, efter det bryska uppvaknandet och insikten med att Lovisa inte skulle till dagis idag heller för att leka med sina kompisar så var jag ganska trött. Jag la mig för att vila lite på Lovisas säng och somnade visst några timmar. Det var skönt, men Silvio var nog inte så nöjd med den aktiviteten då det tydligen var full rulle på barnen.

Lagom när jag vaknat till kom Erol förbi, han skulle lämna tillbaka en bok till Silvio och passade på när han ändå var inne i stan. Han och Silvio nördade sig bara med sina nya telefoner :P.

Dagen fortsatte i sakta mak och jag tog mig samman för att gå ner till sjukhuset med Victor och ta ett nytt blodprov. Vi var även upp till avdelningen en sväng för att lämna tillbaka ett täcke och ett par underbyxor som vi lånade med oss igår i brist på byxor. Alla var glada åt att se Victor trots att han åkte hem så sent som igår, trevligt att han är favorit där ;).
Hem igen.. det var väldigt skönt väder ute idag förresten så det var skönt att promenera.
Väl hemma slängde jag mig på cykeln istället för att få tag på välling till Lovisa, jag har bara lyckats lokalisera hennes välling på ett fåtal ställen och det är ofta slut, men idag var det bingo på Citygross tack och lov så nu har hon för någon vecka eller två.

Efter att vi ätit lite middag gick jag och Lovisa ut till en lekplats så att hon kunde få springa av sig lite, det uppskattades även om jag tyckte det var kallt och eländigt eftersom jag inte hade på mig tillräckligt med kläder. Lilla fröken tycktes dock uppskatta det för hon somnade gott en stund efter att vi kommit hem.

Idag tänkte jag slå på stort och lägga upp ett par bilder på Lovisa. Jag har varit väldigt slö med att fota sista tiden, dessutom har jag bytt dator så jag har ingen kortläsare längre, det finns visserligen en på laptopen och min gamla dator står i vardagsrummet, men idag fick jag tummen ur och letade fram sladden så jag kunde föra över bilderna på Lovisa.


(Snorig och jävlig är hon, men det får ni på köpet ;))


Kommentarer
Postat av: Erika

Herrejösses vad stor hon har blivit! Å hon är så lik dig Emma :) Kram.

2010-04-16 @ 09:35:18
URL: http://erikasjodahl.blogg.se/
Postat av: Johanna HK

Hon är så söt iaf även om hon är snorig och jävlig :D

2010-04-16 @ 10:18:40
URL: http://johannahk.blogg.se/
Postat av: Emma

Jadu Erika, hon gör inte mycket annat än växer ;)



Och Johanna.. hon är såklart sötaste även om hon är förkyld :)

2010-04-16 @ 11:56:57
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0