Meh

Det gick ju bra.. eller inte.
Åkte till sjukhuset med Victor i morse, det gick bra. Han mådde ju mycket bättre, men har börjat bli lite förkyld.
Sen började problemen.. han hade lite dålig cirkulation i händerna efter det lilla han var ute så det blev inga bra siffror på syresättningen och sen hade han lite slem i halsen.
Så då bestämdes att han skulle inhalera nåt jox och även göra ultraljud. Inhalationer har gjorts och det gick bra. Ultraljudet gick bra, inga förändringar. Även syresättningen var bra när han väl blivit varm.. Men fick han åka hem?
Nej.. Så nu fick Silvio allt vara på sjukhuset för jag var less och lite till.

Dagens trevligare nyheter är att en byggsnubbe och kundtjänschefen från hyresvärden var här idag för att kolla lite. Det gick snabbt och resulterade att vi får ett badkar samt att en del köksskåp ska bytas ut. En del av köksskåpen har redan slagit sig för att lamineringen var kass, så den lilla fukt som kommer av att man torkar golven och att det kommit lite vatten under diskbänken har ju gjort halva köket skevt.
Och det där med varmvattnet då? Jo.. det beror på vår käre grannes diskmaskin. Den är kopplad direkt till kranen och då har det blivit något vajsing så att när de har den igång så får alla i huset bara kallvatten.
Silvio visade hur vi hade kopplat in vår diskmaskin så det ska nog bli ordning och reda, grannen hade själv gått och retat upp sig på det uteblivna varmvattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0