Still alive

Har bara inte orkat blogga för det har egentligen inte funnits så mycket att skriva för vi har bara gjort det vanliga.
Idag fick vi äntligen gå till BVC igen, Victor fick ju inte vaccin sist eftersom han hade feber och Lovisa gick inte alls den gången. Dock ägnades förmiddagen åt att vara på sjukhuset för min och Victors del då det var dags för kontroller. Vi försöker alltid hinna ta prover innan vi träffar läkaren så vi entrade ett smockfullt väntrum och tog en kölapp. Sen gick vi till läkaren utan att ha tagit några prover. Jag hade sparat lappen ifall att, men förväntade mig en ny mastodontkö. Döm om min förvåning när det var två nummer kvar till vår tur på provtagningen när vi kom dit igen. Skönt att slippa vänta så länge.
Allt gick bra hos läkaren bortsett från att vi inte kunde få till blodtrycksmätning då Victor blir helt totalt upprörd över det. Likadant om han stasas för att få kanyl, han avskyr det som pesten så vi fick anta att även blodtrycket såg fint ut.
BVC sen då. Victor fick vaccin. Lovisa fick göra lite roligare saker. Först fick hon rita lite och sen kom Pippiväskan fram med lite olika saker. Hon fick se en ko och säga att det var en ko, likadant med en hund och sedan tvp bilar. Hon fick sen visa vilken bil som var stor och vilken som var lite. Hon fick en boll som hon skulle sparka och sen hoppa jämfota. Hon fick även en docka som hon fick säga och peka kroppsdelar på. Lovisa klarade allt galant utom att säga hur en ko och en hund låter. Men det kunde hon innan, men då trodde hon att de hette muuu och vov-vov så när hon lärde sig de riktiga benämningarna la hon av med lätena. Nåja, det var väl inte hela världen och något vett har vi ju uppenbarligen lyckats lära sig.
Lång är hon också, 98.3 cm så hon ligger två snäpp över normalkurvan och 1½ snäpp över på viktkurvan. Kalasbra, nu kommer nästa test först när hon är fyra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0