Torsdagen

Även denna dag har gått utan någon större dramatik. Victors inskolning går hur bra som helst och han bryr sig inte om att söka upp mig fast jag sitter med lite andra föräldrar i ett litet rum inne på avdelningen.
Victor förresten, han är så himla fin. Han har ju inte kommit så långt med språket utan testar mest lite olika ljud i hopp om att de så småningom kan bli ord. Men bara för att han inte kan prata innebär det inte att han kan uttrycka sig. Han har blivit fantastiskt duktig på att utveckla ett eget litet teckenspråk för att vi ska förstå honom. Han är så klok min lille älskling. Han tänker alltid efter och har ett enormt tålamod, en riktig solstråle för det mesta. Men kan inte vara annat än lycklig när man får den stora äran att vara mamma till en sån fining.
Dagens garv går till arbetsförmedlingen. Silvio var på Trygghetsrådet idag för lite coachning. Det framkomk att han fortfarande inte fått träffa sin arbetsförmedlare sen han skrev in sig i februari förra året. Coachen ringde därför AF för att ordna fram ett möte. Ja, under den här tiden har Silvio också fått byta arbetsförmedlare tre gången. Det som uppdagades var att den arbetsförmedlare han blivit tilldelad senast är till för invandrare. Ja, Västerås kanske är ganska exotiskt trots allt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0