Vi hittade

En butik vi letat efter några veckor, men vi är väl halvblinda för det fanns ju där hela tiden. Det stod i tidningen för ett tag sedan om en nyöppnad ostaffär. Nu är ju jag ingen större ostfanatiker, men Silvio kan vara. Idag hittade vi den äntligen. Det visade sig att de även hade lite goda skinkor, salami och lite annat tilltugg.. nästan som himmelriket. Så vi köpte lite smått och gott och sen även en flaska vin. Nu inväntar vi John Blund för barnens del så kan vi äta vår kvällsmat sen.
Victor klarade sista dagen på inskolningen med bravur, idag var det både lunch och vila på schemat. Inga problem med något. Enda som hänt honom var när han var ute och lekte.. det tycker han är kul.. lite väl kul kanske så han glömmer lätt att han måste vila ibland.. istället antar han lite smurftoner här och där. Det visste fröknarna eftersom vi givetvis berättat så då fick Victor sitta i en vagn istället vilket var poppis för en av de lite större barnen på hans avdelningen som gjorde till sin uppgift att köra runt med honom.
När Victor var på dagis var vi andra på stan, vi skulle lämna in lite papper på ett ställe och vädret var ju fint så vi gick runt och kikade. En obligatorisk fika på Askelyckan hanns också med. Lovisa var nog lite glad över att få ha mamma och pappa för sig själv i några timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0