Baka liten kaka

Inte idag, men imorgon när Victor fyller år. Då blir det lite kalas, inte så mycket kalas, pappa och Margareta kommer samt Chrille, Malin och Wilja eftersom de inte kunde när vi kalasade förra helgen. Det blir kalastrevligt det när bäbis fyller 1 år.

Annars inget nytt under solen. Veckan som kommer ska vigas åt tillbakaflytt och ett läkarbesök. På torsdag får vi ju äntligen komma hem igen, men eftersom vi om möjligt har ännu kortare tid på oss att flytta hem igen måste det mesta vara klart. Så på tisdag och onsdag blir det packa, tvätta, röja, slänga och städa. På torsdag hugger Nina in och hjälper till med bärandet. Sen väntar en intensiv tid med uppackning innan vi på fredag/lördag beger oss till Silvios föräldrar för lite jul- och födelsedagsfirande och lite billagning. Jag försökte goggla hur man skulle byta ut den där lilla spaken, men det är nog bättre att ett proffs gör det :).

Kommentarer
Postat av: Tella

DÅ tycker jag minsann att ni kan passa på att svänga förbi här en stund och fira lite också innan ni far hem...jag jobbar tyvärr typ hela helgen och är bara hemma efter 16 på söndag, men det kanske kan gå att lösa?

2010-01-16 @ 23:06:41
Postat av: Emma

Ja, vi är ju inte mer upptagna än att vi kan vara lite flexibla och kanske komma tex lite senare så vi är där under måndagen eller så :)

2010-01-17 @ 09:29:14
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0