Fullspäckad dag

Efter att ha lämnat Lovisa på dagis gick jag hem och började bena ut vad fasen jag egentligen skulle plugga på Biokemin. Det var visst en hel del, men en sak i taget så blir det nog bra. Kursen är uppdelad i två tentor så det blir vrålplugg på labmetodik och normalplugg på det andra.
När det var dags att hämta Lovisa på dagis igen tog vi oss en tur till biblioteket. Jag fick fatt i en bok jag kan ha i Mikrobiologi så länge, tills kursboken finns att få tag på igen.

Mitt i middagen fick Lovisa världens utbrott. Hon blev tokförbannad över vad det nu var, men typ att hennes dricka helt plötsligt var i ett glas som hon inte ville ha. Det var skrik och panik en bra stund innan hon lugnade ner sig. Det roligaste var nästan sättet hon lugnade ner sig på. Hon satt i mitt knä och började äta lite butterna på ett päron (ja, man kan äta buttert) och så kom hon på att jag också skulle äta på päronet så det var bara att göra som hon befallde. Tydligen föll det väl ut och vips så var hon på strålande humör igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0