Fullt ös

Morgonen började med en sväng till sjukhuset för att ta ett litet blodprov på Victor, det var turligt nog snabbt avklarat.
Väl hemma igen var det mest trötta, gnälliga barn. Lovisa tyckte även idag att det var lagom att stiga upp klockan 5. Jag vet i sjutton hur vi ska få ordning på hennes sömn så att det blir lagom. Hon brukar lägga sig runt 19, senast 20 för annara blir hon väldigt grinig och övertrött, så långt funkar det bra och hon brukar somna relativt snabbt. Nu när hon går lite mer på dagis har hon börjat vila mer där, ibland somnar hon. Är vi hemma somnar hon lite mitt på dagen ibland, särskilt om hon gått upp tidigt.
Det känns inte riktigt som att det är bra att plocka bort middagsvilan heller för då blir hon ett riktigt monster under eftermiddagen/kvällen.
Nåja.. om hon bara kunde lära sig att uppskatta sovmorgon.

På eftermiddagen gick jag och Lovisa för att handla lite, nu är hon relativt beskedlig att ha med i affären så länge hon får vara delaktig och känna sig lite duktig så hon kör runt och lägger de varor man ber henne om i vagnen, sen är hon jätteduktig på att lägga upp varorna på bandet. Det där med att betala vill hon dock gärna hoppa över och packa känns visst lite onödigt också, men väl hemma igen är det väldigt viktigt att hon får packa upp och ställa in sakerna i kylskåpet.

Lite pluggande har jag också hunnit med, men jag insåg idag att det jag inte kan kan jag inte heller stressinlära nu under helgen så nu tänker jag bara ta det lugn samt städa undan lite extra så att det blir lättskött i veckan när jag inte är hemma så mycket.

Kommentarer
Postat av: Ilse

Ni kanske får stå ut med ett litet monster på eftermiddagen under en period tills hon har vant sig vid att inte sova på dagen. Tyra slutade sova förra sommaren när hon precis fyllt 2 år. Lycka till. Ilse

2010-03-20 @ 21:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0