Here we go again

Inatt var Lovisa lite ledsen och en hel del hostig. Det var dock inget som märktes av i morse och feber hade hon ingen så hon fick gå till dagis för att leka med sina älskade kompisar.
Annat var det när jag hämtade henne igen. Då hade hon helt plötsligt blivit jättedålig efter vilan, hon var varm, glansig i ögonen och hade massvis med hosta. Hon ville inte ens ha mellanmål, då är det något fel. Sen dess har det mest varit en skruttig lite sak som hostat sig igenom eftermiddagen och kvällen, nu kom även febern så det har tagit fart ordentligt.
Inte nog med att hon är förkyld igen, när hon lekte ute på dagis såg hon sig inte för utan sprang in i en stolpe. Hon fick is för att dämpa slaget och hade varit jätteduktig med det, men ena kinden är röd och hon har ett blåmärke i pannan. Eländes elände för det gör ju också ont.

Till middag tyckte jag att det kunde vara trevligt att göra en sallad, länge sen vi hade det nu. Jag fick efter det sopa hela köksgolvet för främst Victor tyckte att det var roligare att slänga de olika bitarna på golvet än att stoppa dem i munnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0