Äntligen

Ja, alltså inte i som att vi får åka hem för det ligger ännu på framtiden. Men idag fick vi besked om att Victor kan koppla ur dränaget några timmar per dag så att han kan röra lite på sig. Med dränaget kan han bara vara i sängen eller dens direkta närhet vilket han är ganska trött på.
På eftermiddagen fick han således kopplas bort. Precis innan dess var sjukgymnasten inne och blev glad för det beskedet, hon mer eller mindre beodrade oss att gå till lekterapin. Såklart vi gick till lekterapin, den var ju stängd hela förra veckan så Lovisa hade längtat. Victor stapplade runt, han är ännu ganska ostadig och Lovisa fick på sig en Pippiperuk. Lovisa blev inte glad när vi var tvugna att lämna lekterapin, men personalen lovade att hålla peruken åt henne tills imorgon när hon kommer igen.

Idag har Victor även ätit lite välling själv, han verkar ju inte så värst förtjust i den fettfria han får nu, han är visserligen inte så förtjust i något alls, men han åt ändå en del själv. Skönt att inte behöva sonda allt. Sin vana trogen kräktes han på kvällen. Nästan varje dag lägger han av en gigantisk spya, helt klart nackedelen med sond, svårt att veta hur mycket som är lagom och han måste ha i sig en viss mängd vätska per dygn så det gör ju det lite komplicerat.

Nu hoppas vi på fortsatta framgångar och att han slipper det där trista dränaget snart för i övrigt känns han nästan som vanligt, pigg och busig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0