Sjukhusbesök

Det var vad som stod på agendan idag. Natten var väl kanske inte så rolig. Victor hade magknip och Lovisa hade hosta. Lite sömn blev det mellan varven.
På sjukhuset gick det bra med allt, vår kontaktsjuksköterska blev jätteglad när hon såg hur bra Victor var på att gå. Victor har ju också blivit lite förkyld vilket kan hota vårt Lundbesök. Om det blir värre ska vi kolla av med hans läkare på måndag och i så fall ställa in resan. Det är inte lönt att åka dit om de ändå inte vill söva honom för undersökningen, då är det bättre att ge resurserna till någon annan.
De är också glada att Victor är så rund, han har nog inte fattat att han inte borde orka äta själv. Det är tydligen väldigt ovanligt att de hjärtbarn som är på hans nuvarande nivå  behandlingen har så mycket ork att de kan äta själva. Victor har massvis med ork och energi och det känns alltid jobbigt när han vill mer än kroppen orkar så att man får avbryta honom i hans lekande.
Nu ska jag strax iväg och jobba lite. Blir många timmar (4), men jag får sluta vid midnatt. Bäst att ta med en bok ifall det blir segt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0