Fredagen

På förmiddagen var det inplanerat utflykt till Trollskogen. Det blev ett väldigt blött äventyr då det ösregnade. Eftersom vi också lyckades med konsstycket att gå lite fel såg vi varken trolleken eller vraket. Vi hade ju kunnat gå dit, men i ösreg.. njäää.. fikat hägrade.



Eftermiddagen var vikt åt fria aktiviteter. Vi gjorde inte så mycket utan pausade lite i stugan. På seneftermiddagen kom något av det bästa med hela helgen. En pratstund/föredrag med en arbetsterapeut. Hon har specialiserat sig på just hjärtebarn och finns numera i Växjö. Det blev många AHA-upplevelser och vi ska helt klart be om att få träffa henne då jag insåg att vi behöver en hel del hjälp med Victors vardag. Jag kommer att skriva ett längre inlägg om just detta lite längre fram.

På kvällskvisten var det slut med regn så det blev grillat för stora och små. Kvällen var som föregåengen bortsett från att det inte blev kvällshäng på stranden. Även vi föräldrar hade det ganska lugnt mellan varven under helgen. Barnen tog så bra hand om varandra och de större tog hand om de mindre. En liten tjej plockade upp Victor och Lovisa på morgonen och höll ordning på dem under dagarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0