Bad och lek?

För att börja det nya året på ett bra sätt så gick vi med i Hjärtebarnsförbundet. Detta är något vi tänkt på länge, men med så mycket annat har det inte blivit av. Nu är vi dock med, det kändes som att det var dags nu när barnen börjar bli lite större och vi har lämnat vår lilla bubbla och ska försöka oss på ett så normalt liv som möjligt.

Det som då är bra är att det ordnas en massa aktiviteter för familjerna som är med. Idag fick vi ett brev med en inbjudan till bad och lek i Ljungby nästa söndag. På förmiddagen är det simhallen och på eftermiddagen något lekland. Det skulle vara superskoj, om barnen är friska och vi har bil då. Det där med friska barn är viktigt, det är så många som är extra infektionskänsliga och de ska inte behöva avstå från aktiviteterna därför hyr förbunder ställena aktiviteterna är på så att de kan vara där helt själva och givetvis gäller det att alla är friska.

På tisdag är det sista dagen för anmälning så vi hinner ju fundera lite till.

Kommentarer
Postat av: Tella

Det är kul att föreningarna ordnar aktiviteter som hela familjerna kan vara med på. RBU gör också det, tyvärr var de flesta aktiviteter såna som Robin och jag inte ville vara med på, och de få gånger vi ville vara med var det en kostnad på alldeles-för-många-slantar :(

2011-02-10 @ 19:56:11
Postat av: Emma

Det är billiga självkostnader på aktiviteterna. Denna dagen är helt gratis :).

2011-02-10 @ 21:55:43
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0