Det blev fredag till sist

Ett tag kändes det som att helgen var oändligt långt borta, den här veckan har varit sjukt seg då det varit lite för lite att göra på jobbet mellan varven. Så länge det finns saker att göra går tiden hyfsat snabbt, men när man mest bara sitter är det som om tiden står still.

Barnen hade visst varit väldigt busiga idag så Silvio hade haft fullt upp och lite till med ständigt städande och tvättande efter dem.

Victors tå har läkt fint nu. Svullnaden har varit borta ett tag och nu har även ny hud vuxit fram och den gamla punkterade håller på att lossna så snart är han nog sig själv igen. Funderar fortfarande på vad han fick infektionen ifrån och det slog mig att när vi var och badade sa han att det gjorde ont i tån så han kan ju ha slagit sig lite på någon sten och sen har det kommit in bakterier. Jag läste i tidningen att provtagningarna på just den badplatsen hade visat lite dåligt resultat just vid den tidpunkten, nu skulle det dock vara bra igen. Undrar hur det var förra sommaren då när jag och Lovisa blev magsjuka efter att ha badat där. Synd om det ska ställa till elände då det är en bra och barnvänlig badplats som dessutom är den som ligger närmast oss.

Hoppas på uppehållsväder imorgon så vi kan aktivera oss ute större delen av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0