Roligare går att ha

Victor tyckte nog att vi hade haft det lite väl lugnt på sjukhusfronten sista tiden så idag slog han på stort med heldag på barnakuten. I morse var foten gigantisk och tån var blå så efter att Lovisa var lämnad på dagis gick herrarna till sjukhuset. Där fick de komma in på barnakuten. Hade det rört sig om ett vanligt barn hade det förmodligen inte hänt så mycket mer än kylbehandling och på sin höjd en antibiotikakur.
Men nu är ju inte Victor ett vanligt barn så då var det lite mer action. En ortopedkirurg fick den stora äran att tömma foten på vätska. Sen började problemet med att sätta kanyl på Victor eftersom han skulle ha intravenöst antibiotika. 6 timmar tog det då de inte lyckas sticka honom. Jag och Lovisa kom till sjukhuset efter jobb och förlängt dagis. Vi talade om igen att det är lättast att sätta en nål i insidan av handleden och till sist gick de med på att prova det förslaget och minsann, det gick bra.
Egentligen skulle antibiotikakuren doseras fyra gånger så det skulle blivit övernattning, men det gick att ändra så att vi fick vara hemma över natten. Feber har han också, lillskroten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0