Sista sena veckan

Det känns skönt förutom inkomstmässigt.

Här hemma pratar Lovisa konstant om att hon är "lite sjuk" och nog måste åka till sjukhuset. Hon tycks vänta som en galning på att få vattenkoppor och känna sig lite speciell. Lillstumpan, inte ska man behöva vara sjuk för att vara speciell, men efter alla turer med Victor vill hon väl också ha den uppmärksamheten.
Annars händer inte mycket här, det är den vanliga lunken med två slagskämpar varav en hemmavegetarian.

Kommentarer
Postat av: Tella

Hemmavegetarian???

Minns när mina var små, Fia tyckte också att Robin fick lite för mycket uppmärksamhet så hon ville också gå till sjukgymnast och sånt. När hon blev äldre sa hon det rent ut att hon tyckte att det kändes orättvist att Robin fick så mycket tid med mig ensam, även om det "bara" var för att åka till habiliteringen eller nåt sånt, så jag började ta med henne och göra saker utan Robin. Fast du gör ju redan det med Lovisa, så det kanske bara är att fortsätta som vanligt och hoppas på att nu när Victor mår bättre så förstår hon snart att det inte är lika mycket som förr.

2011-06-28 @ 07:42:59
Postat av: Emma

Ungefär så ja. Det löser väl sig med tiden.

Hemmavegetarianen, det är Lovisa som konsekvent vägrat äta kött ett par månader. På dagis äter hon, men inte hemma. Någon gång kan man lura i henne lite köttfärssås om man blandar det med pastan innan servering. Hon har sina idéer, innan åt hon ju bara kött...

2011-06-28 @ 10:26:30
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0