Sammanfattning av helgen som var

Helgen började rimligtvis i lördags, det kändes som helg då iallafall. Lördag var också den dagen jag skulle premiärfesta med att gå på skäggfest. Skäggfest är kort förklarat en fest där festdeltagarna stoltserar i nån slags skäggväxt, naturligt eller jävligt konstgjort då vi lite mer kvinnliga deltagare har lite svårt att odla naturlig skäggväxt.
Så glad i hågen packade jag ihop min lilla familj och stack ner på stan för att leta skäggmaterial - det gick åt helvete. Vi spexade sedan till det med en alldeles för dyr lunch på espresso som (iaf min sallad) inte var värd priset, vattniga tomater, isbergssallad och fejkparmaskinka. Jaja, jag överlevde det också och körde sen en rejäl taktikvila inför spektaklet som skulle gå av stapeln klockan 19. Klockan 19 blir jag väckt av Silvio som försöker intala mig att Lovisa vill ha mat. Redan här kanske ni fårstår att jag spräckt alla tidplaner som någonsin funnits.
Klockan 20 undrar Hannah lite försynt om jag ens tänker dyka upp. Jag meddelar käckt att jag bara ska laga mat, äta den, duscha, fixa och hitta en buss. Anledningen till bussletandet är att min bil inte är färdiglagad ännu.
Klockan 22 är jag änligen redo och står prydligt vid busshållplatsen med ett av mini bror lånat busskort. I samma ögonblick som bussen gestaltar sig över backkrönet och börjar blinka in till min hållplats hörs en biltuta på anda sidan gatan. Jag trotsar alla mina vanor och kollar vem som tutar, då är Nina ute och kör, varför förstår jag inte alls, men vafan. Som tur var var hon hur sugen som helst på att skjutsa mig en sväng till Teleborg, tackar vi för och jag kan äntligen ansluta till festen. Jag sörplar i mig min ohyggligt goda 0,5 liters cola och njuter av atmosfären i den sunkiga kvarterslokalen. Ehhh.. äh, det var trevligt. Hemfärden fick bli via en taxi, funkar det också, om än ganska dyrt, men Hannah och Martin delade ju också med mig.
Söndag, sovmorgon. Eller hur, bebisar vill inte alls ha sovmorgon. Jag fick iallafall tillbaka bilen, ett fel lagat, men sju nya var upptäckta. Eller ca 3 åtmindstone. Suck, jag blir trött, tröttare, tröttast på bilar. Ingenting funkar ju som man vill och allt bara går sönder särskilt när den skötts dåligt innan.
Senare på eftermiddagen kommer Silvios bror och hans dotter på besök, två timmar senare när de åker är jag helt slut. Shit alltså, hur mycket energi kan det finnas i en så liten människa? Jag hoppas Lovisa blir lite lugnare annars kanske jag redan nu ska boka in en säng på närmsta psyke för det lär behövas.
Jepp, det var nog helgen i sammanfattning.

Idag har vi varit en sväng på stan, det resulterade i lite nya kläder till Lovisa i vanlig ordning. Bortskämd unge det där. Eller rättare sagt en mamma som älskar att shoppa, men totalt saknar kropp för att det ska vara lite intressant att shoppa till sig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0