Full fart all day long

Idag har vi faktiskt fått en del gjort, eller nja kanske inte hemma, men ändå.
Klockan 11 skulle vi till bvc, lilltjejen har gått upp fint i vikt och växt hela 3 cm, inte illa pinkat. Appropå pinkat så passade hon på att göra det när hon fick vara naken.
Sedan följde jag med ner till jobbet där vi visade upp henne en andra runda, väntade på att Nina skulle ta lunch så jag kunde käka med henne. Det gick riktigt bra, trodde det skulle bli en ledsen bebis när jag skulle äta, men hon sov sig igenom hela lunchen. Jag varöverlycklig över att äntligen kunna äta den italienska salladen igen :D.
När vi kom hem la vi oss i sängen för att bara mysa, lillskiten var tyst fast hon va vaken, sen somnade vi nog båda två ett par timmar.

Nya äventyr, det är ju faktiskt måndag

Vi fick nästan ingen sömn i natt så det mesta känns väldigt upp och ner. Lilla, söta fröken tyckte inte alls att det där med sömn var jordens bästa idé. Slutligen gick vi och la oss på soffan och sov gott mellan 5-9, väldig skönt. Sen var det dags att ta itu med dagen.
BVC kom för hembesök och inskrivning idag, jag förstår inte alls vitsen med det hela, men, men. Kanske ändå är bra att se hur hemförhållandena är då alla nog inte har det lika bra som oss.
Annars har absolut ingenting hänt idag, vi fick lite sömn efter besöket. Egentligen borde jag packa då vi ska flytta i helgen, men det händer inte mycket när man har en liten skit som inte alls vill sova för sig själv.

Mysdag

Dagen började allt utom bra. Jag var arg, ledsen och besviken. En del blev utrett, en del inte. Sov inget vidare i natt pga allt. Well, well. Dagen blev bättre.
Sötaste Hannah kom på besök för att se bebis, hon hade tryckt två supersöta bodies till bebis som hon ska få stoltsera i när hon vuxit i dem.
Måste visa en bild på min lilla älskling, hon var så himla söt igårkväll. Hon ville ha nappen, men spottade ut den hela, hela tiden så jag tog lite kort på henne.

Första skälvande inlägget

Dags att starta upp en mindre anonym blogg. NU har min mammaledighet börjat på riktigt och därmed kommer den här bloggen bara innehålla en massa strunt om vad jag och min dotter slår ihjäl våra dagar med för trams.

Onsdagen den 9 januari 2008 föddes min lilla ögonsten Lovisa. Hon var en riktig dunderklump som inte var det minsta intresserad av att se dagens ljus, hade hon själv fått välja hade hon säkert legat kvar i ugnen ett bra tag till.
Nåväl, första natten på bb fick hon smeknamnet fröken Hallonsnöre av mig. Jag vet inte alls varifrån det kommer, men det passar henne. Och jag, jag är bara mammagrisen, eller ska jag kalla mig ammagrisen nu? Fast jag är väl snarare en mjölkkossa ;).

Vi får se vart den här bloggen leder, jag pysslar med lite av varje, tröttnar fort på det mesta tyvärr. Det kommer också innehålla en del om min viktnedgång som jag försöker se optimistiskt på. Jag gick upp 35 kg under graviditeten och de plus lite extra jag hade från start ska bort på ett eller annat sätt. Första etappen blir att få hem vagnen och ge mig ut på långa svettiga rundor tills jag tröttnat på varenda gata i den här stan.

Idag kör vi softislördag, söta fröken har sovit ett bra tag. Har inte bebisar nån som helst regelbundenhet i sin sömn? Hon sover superdåligt ett par dagar för att sedan sova bort flera timmar i stöten.
Bebis pappa gick till en kompis ikväll för att ta en öl, han sa att han skulle komma hem tidigt. Får hoppas på det, vem vill liksom slita sig från sötnosen allt för länge?

Tillbaka till soffan och försöka styra upp flyttpackning, ögonbrynsnopping, benrakning och fotbad.

RSS 2.0