Ett tag senare, en annan dag senare

Efter mycket om och men kom vi slutligen iväg igår, det som tog längst tid i planeringen var att få Silvio vaken ;). Körningen gick bra, det är ju inte överdrivet mycket trafik en lördagkväll. Vi två tillfällen blev vi dock lite osäkra på vägen och ringde Roberto för att hitta rätt. Det gick sissådär, vi har tydligen väldigt olika sätt att hitta rätt på. Jag och Silvio vill veta vad det ska stå på skylten vi ska svänga vid, Roberto babblar på om gula hus, kossor och fan vet vad ;). Jag upplyste honom vänligen om att jag tyvärr inte ser några gula hus i beckmörkret förrens det är för sent i bästa fall. Nu tror jag dock att jag har lyckats memorera de två tveksamma skyltarna till nästa gång. Roberto i sin tur funderade på att köpa mig extraljus i julklapp så jag kunde urskilja husfärger.
Väl framme fick vi lasagne, riktigt gott. Jag fick tyvärr lite för mycket allergi av hunden, det killade rejält i halsen, men gick som tur var över när jag la mig och slapp den värsta anstormningen av hundhår. Sov gott bortsett från en snarkande Silvio. I normala fall puffar (sparkar och slår) jag honom i sömnen om han snarkar, nu vaknade jag ordentligt och fick säga till honom. Resultatet av det är att jag är galet trött idag.

Upp tidigt och äta snabb frukost, sen på med "finkläderna" och packa in oss i bilen. Vi styrde kosan mot Falköping där konfirmationen skulle hållas. Kyrkan var fullpackad och Lovisa var på gång. När predikanten var tyst, under enskild bön, nattavrd och liknande tyckte hon att tystnaden var lite trist så hon pratade på som aldrig förr då.
In i bilen igen för att åka till samlingslokalen och frossa i smörgåstårta och fikabröd. Lite småprat med folket som var där, fick även tillfälle att träffa SIlvios andra syster :).
Efter fikaracet var vi en liten tur hos Tella för att kolla upp lite med bredbandet. En väldigt, väldigt trött Lovisa somnade gott i sin fasters famn. Sömntutan sov sen hela vägen hem.

Lånade även del 2 o 3 som kommer efter Twilight, ska läsa dem strax. Just nu läser jag en bok som heter Kiss before Apocalyopse som verkar väldigt lovande. Jag fastnade snabbt i den. Baksidetexten lät nästan som om den skulle kunna vara beskrivningen till filmen Dogma. Ska bli spännande att se hur boken utvecklar sig.


Kommentarer
Postat av: Nina

Jag är fast i Edward och Bella vilket du antagligen redan märkt ;-)

2008-10-12 @ 21:33:21
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Ja, det har ju inte direkt ungått mig. Jag jobbar fortfarande på det. Tellas analys var att jag hade fullt upp med att vara sjuk, Silvio var sjuk och allt annat så jag inte orkade bli besatt :). Vi får se, vi får se.. jag kanske ändrar mig.

2008-10-12 @ 21:40:34
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Hoppas du gillar tvåan och trean =) Nina ska också läsa dem nu, hon fick verkligen blodad tand efter ettan (för att komma med mer dålig vampyrhumor ;) )

2008-10-12 @ 21:50:54
URL: http://kerstinydrefors.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Undrar hur länge vi kan komma på dåliga vampyrskämt?

2008-10-12 @ 22:01:23
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag o Kerstin kom på att vi och Tella gillar den så mycket för vi är singlar, det är inte du, haha ;-)

2008-10-12 @ 22:16:02
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Äsch, det var en dålig anledning. Jag är alltid en sucker för lite looooove :D

2008-10-12 @ 22:16:49
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ganska länge misstänker jag - dåliga vampyrskämt är fånigt lätta att komma på...



Men lite kanske det ligger i det ändå? ;) Det kanske är svårare att motstå Edward om man inte har någon annan kärlek :P

2008-10-12 @ 22:26:22
URL: http://kerstinydrefors.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Kanske är så. För det jag känner ligger mig i fatet är att jag inte riktigt förstått tjusningen med Edward.

2008-10-12 @ 22:34:15
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Tella

Oj oj oj, jag hade nog sett till att bli singel om jag sprang på en "Edward" ;)

Jag är så fast vid dem att jag läste Breaking Dawn som e-bok liggandes i sängen med den bärbara bredvid mmig ju. Lagom bekvämt, men det försvann liksom när jag läste ;)

2008-10-12 @ 22:44:30
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Tella

Förresten, vill gärna låna den där apacalyps-boken sen, om det går för sig?

2008-10-12 @ 22:45:05
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Det går alldeles utmärkt för sig, den kommer när den är utläst. Kanske rentav lyckas få med den i paketet till dottern din i veckan :).

2008-10-12 @ 22:48:55
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0