Helgen

Det går fort med helg, inte allt för många timmar kvar tills det är dags att åka till jobbet igen. Silvio har blivit sjuk, kanske inte så konstigt eftersom barnen, i synnerhet Victor, är ganksa så förkylda.
Igår åkte jag och Lovisa till Citygross för att bunka upp med lite blöjor och välling. Det var galet mycket folk där igen, man får köa för att få en parkeringsplats. Förr har jag ju alltid åkt och handlat på en vardag och då är det ju lite lugnare, men nu hinns det inte riktigt.
För att göra något roligt idag så satte vi upp granen. Behöver jag ens säga hur många gånger barnen har varit där och försökt plocka bort kulorna? Det blir ett evigt passande till det är dags att ta ner den igen.

För Victor går det bra, vi har påbörjat processen med att sätta ut mediciner och började med Kaptoprilen. Den har han för att sänka pulsen. Vi har nu tagit bort en av de tre doserna han har per dag. Det ska trappas ner ytterligare och sen görs ultraljud och utvärdering. Om det se bra ut är det sen dags att trappa ner på Impugan som är vätskedrivande.
Blodförtunnande kommer han aldrig att bli av med, det ska han alltid ha, men på sikt ska han byta tillbaka till Trombyl istället för Waran som han har nu. Det är pga att han äter Waran vi måste ta så många prover på honom hela tiden då han ska hålla sig inom vissa värden för hur långsamt blodet koagulerar och det ändras på eget bevåg om han får en infektion eller så. Mycket krångel, men det får det ju vara värt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0