F

F som i Förkyld och Fika.

Nu har förkylningen slagit till hos oss, den enda som är frisk är Lovisa. Victor är feberfri idag, men istället har Silvio feber och snörvlar. Jag känner mig lite äcklig i halsen och är lite snuvig. Hoppas det inte blir allt för jobbig förkylning, har inte riktigt tid och ork för sånt larv.

Idag blir det sista natten för den här veckan, känns skönt. Ska jobba mitt sista pass med casinot på fredag. Undrar hur många gånger jag sagt att det är sista passet? Jag har lyckats börja om ett par gånger under åren och det är säkert möjligt att jag kommer tillbaka igen om det passar med resten av livet (om jag inte har heltidsjobb).

Idag hade jag bestämt fika med Hannah, det var ju ett tag sen vi sågs nu. Jag hämtade upp Lovisa på dagis och sen åkte vi ner till stan. Fika på Askelyckan är obligatoriskt, lätt trevligaste stället. Efter en stund fick Lovisa lite väl mycket myror i brallan så vi var tvugna att gå ut.. i ösregnet. Lovisa var väl egentligen den enda som var rustad för regn så hon var glad och sprang runt som en vettvilling på stan. Ibland önskar man koppel på henne ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0