Ny bil

Idag har vi haft stora bilbytardagen. Det innebar kort och gått att Silvios föräldrar kom him med sin bil och åkte med min bil. Nu har vi en bil som förhoppningsvis kan hänga med ett tag, tills vi kan skaffa en sån bil vi vill ha istället. Jag är ute efter en V70 Classic eller en 855. De har kommit ner bra i pris, men det är ju fortfarande det där med pengar som spelar in. Ovan nämnde V70 har jag haft förr och trivdes otroligt bra med den, känns inte alls som en stor, klumpig bil trots att den är stor och rymlig, men smidig att köra.

Barnen busar loss som bara de kan göra på lördagar. Pust! Men imorgon ska jag och Lovisa iväg och shoppa lite. Om vi får med oss något hem återstår att se.



Med Silvios föräldrar kom även en ny säng från Silvios syster. Det blir bra. Den ska bara modifieras lite och sen ska Lovisa få den. Det är en med förvaring och sånt under, samt att den är lite mindre än hennes nuvarande så den inte fyller upp hela rummet. Det är bra. Bra också att hennes nuvarande blir ledig om Victor får för sig att kättra ur sin säng, han ska ju snart få sitt rum iordning också och jag har hittat en säng han ska få, men än så länge har han inte gjort några seriösa klättringar så han får fortsätta snarka inne hos oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0